Im in love.....

with Robert Pattinson ;)

Igår
Åkte till stan med Denise och Elle. Det blev en del shopping, hittade en riktigt snygg klänning som jag nog kommer att ha på mig imorgon. Är lite små orolig att jag stöter på någon med likadan klänning på festen imorgon, det värsta som finns är när man festar och så har man helt plötsligt en tjej med likadan klänning i sitt synfällt. Jag tycker om att vara lite original, får se om man lyckas med det imorgon.

Idag
Har varit i Uppsala hos min bror och hans familj. Det var riktigt roligt att träffa min über söta brorsdotter, hon e den sötaste lilla tjejen som finns :) Hon kommer att bli så bortskämd :P
Kom hem till Sigtuna och drog direkt till Systembolaget för att inhandla lite till imorgon och sen har jag bara varit hemma. Det tar faktiskt på krafterna att leka med en 9 månaders flicka, så jag har inte orkat göra ngt.

Ska gå och ta mig ett varmt bad och sen ska jag se på Fame (kl 21.00 på TCM)

Ciao

...

Julen blev som den blev, lite små struligt. Blev bara så ledsen över det :(  Visste ändå att ngt skulle gå fel, hade det på känn. Sen har jag ju varit sjuk ända sen förra helgen, det är först idag jag börjat känna mig någolunda frisk.

Sitter och lyssnar på soundtracket till Twilight, den har iktigt bra låtar. Blev positivt överraskad när jag upptäckte att en av låtarna är med Robert Pattinson, det är han som spelar Edward i filmen, är riktigt impressed för han e sjukt bra. Blir nästan lite små kär i honom hihi

Ikväll är det Girls of Playboy Mansion och Victoria's perfect life. Dom är riktigt roliga att titta på, rekomenderar alla att se dom. Hugh's flickvänner är faktiskt roliga, Tycker bäst om Kendra för hon är den som inte bryr sig ett skit vad andra tycker,hon kör sitt eget race. Och Victoria Silvstedt e bara så rolig när hon snackar sin engelska haha hon låter riktigt svensk: Men jag tycker hon verkar vara en jordnära tjej och jag är imponerad av hur långt hon gått. Så keep up the good work Victoria!!!! :)
Ser fram emot att se vad dom hittar på i kvällens episoder.

ciao

Jul

Julafton var då igår och det snöade vilket var en positiv överraskning. Blev så att vi skjöt upp firandet till idag eftersom min syster var och firade igår med sin pojkvänn och hans familj, Det var ju inte så kul eftersom det inte blev något julklapps öppnande :(    fick ju iofs min morgon julklapp som visade sig vara LOST season 4 :)  Hoppas dom dyker upp snart så firandet kan börja, ska träffa Elli sen ikväll så jag hoppas dom inte kommer så sent.

Ska kila och äta frukost nu. 

Twilight

Är helt galen i Stephenie Myer:s bok om Edward och Bella. Hon vet verkligen hur man ska fånga läsarens intresse, inget är förutsägbart heller. Det gillar jag verkligen.  Beställde New Moon (bok nr2) förra veckan och fick hem den idag, så nu ska jag lägga mig på soffan å  läsa den :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0