stan

idag bär det av till sthlm. det blir shopping med denise om hon nu vaknar när man ringer, hon va ute och festade igår.
 so we will see what happens,

ciao

Glad...

Jag har lyckats platta mitt hår alldeles själv :D:D   för första gången ;)
Nu ska sminket på.

Sen bär det av till Elli

ciao

Vackert väder...

Idag har det varit ganska fint väder, lite för blåsigt. Känns skönt att vå känna av våren, mamma var ju så snäll och informerade mig om att det förmodligen kommer att snöa igen nästa vecka :(, man måste ju passa på att njuta av vädret medans man kan :)

Igår var jag till uppsala med mammsen, vi besökte några affärer. Det va skönt att få lite omväxling, har ju levt i tristess ett par dagar. men på söndag börjar jag jobba igen och det känns faktiskt väldigt skönt.

Idag åkte mamma och jag till syster yster min i solna, hennes hundar var så söta men det är dom ju alltid :) Stampe till vänster och Precious till höger (sorry syrran snodde en bild från er sida)

Och i kväll blir det party med Elli, Ylvisch och Jessica :D  Vi ska till Kung Carl som vanligt.
 ( frv, Elli, Ylvisch och lilla jag) har tyvärr ingen bild på Jessica men det blir nog ändring på det ikväll :)


Nej nu ska jag gå och fylla magen med mat.
Caio my little darlings!

I dag....

Har jag inte gjort så mycket. Åkte med mamma och handlade, passade då på att gå på H&M och Lindex där fyndade jag en massa strumpor. Så jag har bara inhandlat nödvändiga grejer idag,

Dom som känner mig vet att jag är besatt av H&M och att jag alltid springer in i typ 5 olika H&M butiker på en och samma dag när jag shoppar i sthlm. Nu är det ju så att jag har upptäckt deras online shop där dom alltid har as bra rea (om man e inne vid rätt tid, allt bra tar snabbt slut) så kan ju inte hjälpa att jag gjort en till beställning i veckan. Har redan fått hem ett paket i måndags :)  Och sen kommer det nog en nästa vecka. Så vill man göra mig glad så är det bara att skänka ett presentkort på H&M åt mig :D 
.

Har varit ledig nu ett par dagar från jobbet, det har varit både skönt och trist. För när jag är ledig så är nästan ingen av mina vänner det så då sitter man bara hemma och har det super tråkigt. Så det ska bli skönt att få jobba på söndag. Då får man ngt att göra liksom. Plus att det blir lite mer pengar i plånboken :)

Och det är bra att det blir mer cash i plånboken för jag har tänkt införskaffa mig en kamera, nu har jag bara kameran på mobilen och den är ju inte den bästa. Så när jag har gått ut så har jag fått förlita mig på mina vänner och deras kameror.Men då får man bliderna så sent ibland så då känns det som ingen ide att lägga upp dom.  Det är dels därför det inte blir så många inlägg för jag tycker det är tråkigt att bara skriva och inte kunna lägga in bilder på ens vardag. Men förhoppningsvis blir det ändring på det snart :)

Ska kila och äta nu.
ciao


What a wonderful day!

Vilket vackert väder det är i dag. Solen skiner och det är varmt, man får bara hålla tummarna att det håller i sig. Säger bara ingen mer snö tack! Det var skönt att gå på långprommenad med hunden så fler sådana här dagar tack :)

Another note...


Dakota Fanning ska axla rollen som Jane i New Moon, fortsättningen på Twilight.  Jag är så glad för hon är en så duktig skådespelerska. Go Dakota!!


Ska ta och o


Mitt mål till sommaren är.....

Att äga denna underbara skönhet

LG KU990 Viewty


Me waaant!!!

It´s been a while...

Nu e jag tillbaka, har inte haft ork att blogga. Men det blir ändring på det nu :)


Jag har gått och blivit lite besatt av Lil Wayne och hans röst

Han är grymt cool för allt han "rör" blir till guld, hans egna skivor säljer extremt bra. Men även de låtar med andra artister han gästar blir också väldigt framgångsrika. Vill inte ens tänka på hur många mixtapes han släppt som tusentals laddat ner. Han är ett hiphop geni! Jag skulle faktiskt vilja säga att han har potential att bli den nästa Jay-Z eller Dr.Dre.
But thats just my opinion!

En annan artist jag gillar mycket nu är Jesse McCartney

Han är även en skådespelare, han var med i serien Summerland. är kär i hans senaste låt How Do You Sleep från hans senaste skiva Departure. Rekommenderar den låten.

Nej nu tänkte jag kolla om det finns något värt att se på tv.

Have a nice evening everyone!
xoxo


RSS 2.0