yeay...

Tänkte då berätta lite om gårdagen.
Först så solade jag ett par timmar uppe på vår balkong och lyckades bränna mig lite igen... Sen träffade jag Elli när jag va ute på promenix med Benji så då kantade vi runt ett tag. Sen så hamnade jag hemma igen och nästan direkt så blev det en vända till uppsala för pappa behövde lämna in sin bil på lagning och så här ser pappsens bil ut. Den e så snygg! 
Efter vi kom tillbaka från uppsala så gjorde jag mig iordning och drog hem till Elli. Vi hade det super trevligt, satt och tittade på MADE,My super sweet sixteen, talang och singing bee. Det va riktigt nice att bara ta det lugnt.
Vid halv elva så tog jag bussen till märsta där jag Ellinor och Veronica drog ut på KC. Vi hade det skit kul trots att det va så lite folk. Jag och Veronica upptäckte att vi har några saker gemensamt, en av dom är då LIL WAYNE yeah haha så vi önskade Lil Wayne- Lollipop hos the DJ  så där stod vi två helt själva på dansgolvet och dansade grymt sexigt haha

That was friday on over to saturday...

Ikväll så ska jag ut på KC igen fast med min lilla vänn Denise. Jag hoppas det blir skit kul, håller tummarna, för sist vi va ute så var vi i stan och stället vi va på hade techno tema vilket söööög nåå så enormt så jag hoppas det blir bättre ikväll.
Informerar hur det gick imorgon.

not a good start...

tänkte jag skulle kolla när bolaget stänger idag då och men självklart så har dom inte öppet alls. vette fan hur jag alltid lyckas glömma bort att dom har stängt på vissa högtidliga dagar. apa säger jag bara. va fan ska man förkröka på nu då, cider 2.5% skulle ju bara vara hemskt. fan vilken jävla otur jag har. apa säger jag bara.

promenad..

Har precis kommit tillbaka från en långpromenad men benji. Förvånansvärt skönt väder att traska runt, det är mulet men inget regn. Får se hur vädret är ikväll om det regnar så blir det nog en kort promenad är det fint så kör vi på en lång runda igen. 

Imorgon ska jag eventuellt till Elli, hon är pojkvännsfri under helgen så vi får se vad vi hittar på för kul. Man har alltid kul med henne oavsett vad man gör. 

Nu ska jag fortsätta titta LOST...jag är bessssatttt!!!!!!!!!!!!!!!!

jävla skit väder då

orkade aldrig blogga igår, va ap trött. men ja va med elle till väsby centrum ett tag och det va trevligt. sen hängde jag bara hemma.

igår var vädret hyffsat fint det började dock regna på kvällen så de va ju inte så trevligt. och idag e det regnigt och pissigt, har fan ingen ork att göra ngt bläääää

igår och idag...

Igår var ju jag och Elle som sagt på bio, vi såg Fast and Furious. Filmen va så j*vla bra, den va nästan bättre än den första men bara nästan. Det va extra kul eftersom det var orginal skådespelarna från första :D  Det var nice att se heta Vin Disel i en lika het bil, det blev fan dregel varning haha
Efter bion mötte vi upp Annika (Elles kompis) på t-centralen och fortsatte sen till en jätte mysig pub där vi drack lite öl och cider det var riktigt nice :)  Vi drog hem efter ca en timme eftersom vi alla var ganska trötta. Men det var en riktigt mysig kväll :D

Idag drog jag hem till Elli och hennes söta son James (världens sötaste lilla kille). Vi hängde hos henne ett par timmar sen drog vi ner till Våfflan, ett cafe/restaurang vid båthamen i Sigtuna. Där käkade vi god mat, jag åt en laxburgare och hon en vanlig hamburgare. Efter maten drog vi tillbaka hem till Elli där vi lodade ett tag till sen kilade jag hem vid fem tiden. Har haft en super trevlig dag det var ett extra plus för det har varit riktigt fint väder, lite blåsigt men ändå ganska varmt. Tycker det är riktigt trevligt att hänga med Elli och lilla söta James :D

Strax ska jag på kvällspromenad med min lilla vovve Benji. Ikväll behöver han nog kläder, han e nämligen ny rakad så nu ser han ut som en kines igen hihi.

Ska försöka skriva lite mer sen om jag hinner annars blir det förhoppningsvis ett inlägg imorgon, om det händer något roligt ;)

Bytheway I MISS YOU SANDREW
kramisar

fast and furious

Ikväll ska jag och Elle gå och se Fast and Furious på Rigoletto

RSS 2.0