Yoyoyoyo....

Dagen har varit lugn, har packat, tvättat och städat nu iför resan. Så imorgon bär det av till stugan :)  Det ska bli riktigt skönt med lugn och ro. And of course så kommer de va suuper kul att få åka vattenskoter och fyrhjuling igen :D:D:D

Midsommar var riktigt rolig. Första året jag firat med kompisar har alltid annars varit uppe i stugan och firat med släkt. Så det va riktigt nice med lite variation :D

Nej nu ska jag hoppa i säng, drar iväg riktigt tidigt imorgon.

Gonna miss you my little darlings!

CIao


I think Im dying...

Fy fan va jag är allergisk, det började igår och idag har det blivit lite värre. Det är det där jävla taket asså, inte har dom där jävla bygg gubbarna börjat än heller så inte undra på att ja dör. Det e ju typ möggel i det där taket. Vette tusan hur det ska gå asså, men de e skönt för ja drar ju till stugan snart så då slipper man den där skiten. YES!!!

Igår
så va jag på personalfest på grönan. Vi körde femkamp och käkade middag på Tyrol. Några av mina kollegor var hur modiga som helst, dom åkte Insane. Och "vagenen" innan dom fastnade där uppe och dom åkte sen ändå, ja skulle ha fått panik. Nej fy fan, kommer aldrig sätta min fot i den asså.
Lilla jag åkte bara gocart och popexpress, eftersom jag är en sån mes så häll ja mig på marknivå haha :P

Mammsen berätta för mig idag att igår när pappsen höll på och tvätta sin bil vid vårt garage så var det ett par som bara kom och sa helt randomly att dom vill köpa vårt fiiina hus, Så dom fick komma in och kika lite. Och sen träffade pappa på kvinnan idag igen och hon sa att hon inte kunde sova för allt  hon kunde tänka på var vårt hus. De va ju lite zlatan style på det hela måste jag säga. Så vi får se om vi säljer eller inte, den tanken jag har är att om vi flyttar så måste vi hitta nå nytt där alla våra grejer får plats. Och de e inte lite vi har!! Haha

Fick en kommentar i det förra inlägget  om Benji och hans rabies koll. Benji är en hund och av rasen Chinse Crested (kinesisk nakenhund powderpuff) och angående rabies kollen så måste man göra det emellan åt så hans pass är giltigt. man får inte ta med ett djur till ett annat land utan pass!

Denise babe du får komma upp till norrland och festa med mig tycker jag :D  Annars får vi köra party i två dagar i streck när ja kommer hem ;P

Ciao bitches!


My new favorite show is....

Jag hittat en ny favorit talkshow som heter Celsea Latly, den visas på E! kanalen (men inte i sverige än), hon e så sjuk bitchig haha  Så idag har jag fördrivit tiden med att titta lite på nya avsnitt på Eonline.com. Jag vill faktiskt påstå att jag tycker hon är så mycket roligare än Jay Leno, Conan O'brian och david Letterman.
So check her out! 

So on to other news

Vi har fuktskador i taket igen, men denna gång så klarar sig mitt rum. Yes!!!

Så här ser det ut i hallen nu. Dom ska börja fixa på onsdag. Förhoppningsvis!

Har varit med Benji till veterinären idag, tog blodprov för att kolla rabies. Lillen satt mitt knä och stackarn darrade som tusan. Tyckte så synd om min lilla bebbe. Men det gick bra iaf !

Ska kolla på tv nu.
caio


yesterday was a happy day, today its a sad day....

Igår va jag ute med partypinglan Denise och hennes polare Mia och Jessica. Vi gick till Snaps på söder och hade det fett nice. Det som är lite roligt är att min syster besökt det stället en gång i tiden (sorry syrran om det får dig att känna dig gammal när ja skriver så ) när hon bodde i hennes första riktiga lägenhet :) den saknar ja faktiskt lite :(  den va liten och söt :) eller hur syster min?
 
Men iaf så hade jag och the ladies det riktigt trevligt där. Men en tid under kvällen så ville tårarna rinna för stackars lilla partypinglan tappade sin underbara älskade kamera :(   Men förhoppningsvis var det någon snäll ärlig människa som lämnt in den till personalen. Håller tummarna för det iaf :)

Slaggade hos Denise på gärdet och åkte då hem i morse, när jag kom hem så fick jag höra att en släkting varit med om en allvarlig bilolycka natten mellan lör-sön. So then it became a sad day, men det verkar som han kommer att bli bra igen. Får hålla tummarna för honom!    And my prayers goes to his family!

Nej nu ska jag läsa en bok så man kommer på andra tankar.


Until next time!

Ciao my little darlings 


RSS 2.0